Pastorale is klaar voor de zomer

We kijken liever niet te veel meer achteruit bij Pastorale. Behalve als het is om jullie, onze zeer gewaardeerde gasten, te bedanken. Dank je wel voor de steun, de mooie woorden, de vele berichtjes. Bedankt omdat je van kerstmis tot diep in mei een of meerdere van onze foodboxen hebt besteld, om zo Pastorale toch een beetje naar je thuis te brengen. We wéten dat het niet helemaal hetzelfde is. Maar we zijn wel trots dat we een steen hebben verlegd door topgastronomie in een verwendoos te stoppen. En vele duizenden mensen hebben daarvan kunnen genieten, in heel Vlaanderen. Op die manier hebben we zelfs een publiek bereikt dat we anders niet zouden kunnen bereiken.

Maar nu is het tijd om vooruit te kijken. Als alles goed gaat, openen we op 9 juni as. onze deuren van de zogenaamde binnenhoreca. Dat betekent dat je dan gewoon, zoals altijd, een plaats aan tafel krijgt. Binnen of buiten, volgens de grillen van het seizoen, en altijd met het grootste respect voor de veiligheid en de gezondheid van onze gasten en ons team.

Op vraag van velen zetten we onze formules en openingstijden voor de komende weken en maanden op een rijtje:
– We serveren ons Eden by Pastorale® terrasmenu nog tot en met zondag 13 juni, van woensdag tot en met zondag, elke middag en avond.
– Dit menu wordt van woensdag 2 tot en met zondag 6 juni énkel buiten geserveerd, middag en avond, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. We hebben de voorbije weken helaas vele mensen moeten ontgoochelen door buien en wind.
– Het Eden menu wordt van 9 tot en met 13 juni binnen of buiten geserveerd, alweer volgens weersomstandigheden. Het grote verschil: iedereen kan dan binnen terecht, en we hoeven niemand te ontgoochelen.
– Vanaf woensdag 16 juni is het weer tijd voor de tweesterrenbeleving van Pastorale**, met de formules die u van ons gewoon bent. Alweer: binnen of buiten.
– Het restaurant blijft de hele zomer open, en de sluitingsdagen worden in tegenstelling tot vroeger maandag en dinsdag. Pastorale zal dus ook op zondag open blijven.

We kijken er ontzettend naar uit u opnieuw te kunnen ontvangen. Reserveren kan zoals steeds via deze link.

Chef Bart De Pooter en Team Pastorale

Tuin Pastorale